Crema pentru piele sensibila si cuperozica Rosederm, 30 ml, Ivatherm

Cod produs: 7518957

Brandul Ivatherm

In anul 2005 dupa multe cercetari si studii clinice aprofundate privitoare la efectele apei termale Herculane asupra pielii a fost infiintata Ivatherm prima companie romaneasca de dermocosmetice dedicate pielii sensibile. Proprietatile calmante si antiiritante asupra pielii au fost demonstrate prin masuratori exacte ale inhibitiei mediatorilor inflamatiei. Asa se explica atractia deosebita pe care oamenii au avut-o dintotdeauna fata de Herculane.

Echipele de dermatologi alergologi cercetatori chimisti lucreaza impreuna avand ca obiectiv crearea de produse eficiente si foarte bine tolerate. Produsele dermocosmetice Ivatherm sunt formule originale. Ivatherm utilizeaza ingredienti activi din surse foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii.

Concepute si fabricate in Franta tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica produsele Ivatherm sunt formule orginale ce contin apa termala Herculane si ingredienti activi inovanti reprezentind ultimele descoperiri stiintifice in cosmetologie. Toate produsele sunt testate pentru a nu produce alergii sau cosuri (hipoalergenice noncomedogene) si testate dermatologic.

Despre produs:
Crema pentru piele sensibila cuperozica reduce numarul si dimensiunea vaselor de sange aparente are actiune decongestionanta si antiinflamatoare. Are in compozitie un pigment verde care neutralizeaza prin complementaritate coloratia rosie a pielii.

Utilizare:

Se aplica de 1 - 2 ori/zi pe fata insistand asupra zonelor cu probleme obraji si aripile nasului pe o durata de cel putin 3 luni. Se evita expunerile solare. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Ingrediente:
Complexul MDI obtinut din cartilagiu marin este un bun inhibitor al colagenazelor. Reduce numarul si dimensiunea vaselor de sange aparente de la nivelul fetei mentine functiile protectoare ale pielii si are efect antiiritant. Dextransulfatul are efect antiinflamator decongestionant reducand edemul pielii iritate. Alphabisabololul de origine naturala este un puternic antiinflamator. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.

Ambalaj / Prezentare: tub 30ml.

Tara de origine: Produs in Franta