D-aspartic Acid, 93g, Beyond Raw

Suplimente alimentare

In stoc
145,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652357694

Acidul D-Aspartic poate sa aiba rezultate promitatoare in cresterea nivelului de testosteron prin imbunatatirea sintezei hormonului anabolic si actionarea ca receptor stimulant. Acidul D-Aspartic actioneaza in zona centrala a creierului, producand eliberarea hormonului luteinizant de crestere si stimulator al foliculului.   

Proprietati:

  • Poate creste nivelul de testosteron si al fertilitatii;
  • Produsul are o absorbtie rapida;
  • Fiecare portie furnizeaza 3g de Acid D-Aspartic;
  • Eticheta respecta intocmai compozitia produsului.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, amestecati o cupa dozatoare de produs cu 240 ml de apa sau bautura preferata. 3 grame din acest produs pe zi nu ar trebui consumat pentru mai mult de 4 saptamani consecutive cu pauze de 2 pana la 4 saptamani intre cicluri.

Avertizari: Se poate produce o decantare semnificativa a produsului. A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Borcanel de 93g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.10.2021