Curcumin95+ C3 Complex, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
120,23 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Curcumin95+ C3 Complex, 120 capsule, Herbagetica

652355248

C3 complex contine cele trei feluri de curcuminoide in aceleasi proportii in care se regasesc natural in rizomul de Curcuma longa asigurand o actiune sinergica ridicata.

Proprietati:

- Produsul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, nervos, articular si muscular, mentinerea diviziunii celulare normale, normalizarea nivelului de fibrinogen si de colesterol din sange, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la stresul cotidian, sustinerea proceselor de chelare a metalelor grele si radioactive din organism, sustinerea proceselor de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

- 66:1: ratie ridicata, extract cu efect intens.

- Garantat 95% Curcuminoide, cea mai mare concentratie, extract cu eficienta ridicata.

- Piperina creste biodisponibilitatea Curcumin95 C3 complex cu +2000% si actioneaza rapid.

- Produsul este sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Compozitie: Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 66:1 din rizomi de Turmeric garantat cu 95% Curcuminoide - 380mg, Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina - 20mg, Capsula vegetala. 

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Avertizari: Nu se administreaza copiilor si adolescentilor inainte de maturizarea sexuala. Contraindicat in caz de obstructii ale cailor biliare. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor aflate in chemoterapie. Poate interactiona cu medicamentele antiagregant-plachetare la administrare concomitenta.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 18.07.2021