Crom Complex, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
47,71 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355245

Crom Complex este un supliment alimentar cu rol de reducere a riscului de afectiuni cardiace. De asemenea, reduce hipertensiunea si regleaza glicemia. Produsul contine doar vitamine si minerale 100% naturale.

Proprietati:

- Cromul reprezinta un mineral cu rol important pentru functionarea normala a organismului, in special pentru digestia mancarii. Absolut necesar in alimentatie, absenta cromului predispune la obezitate. De asemenea, cromul constituie ajutor pentru controlul glicemiei. Suplimentele de crom scad nivelul trigliceridelor si al colesterolului.

- Drojdia de bere poate suplini deficitul de vitamina D, E, pe cele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime si minerale (Ca, Mg) precum si oligoelemente esentiale: Se si Cr. Sustine echilibrul nivelului de stres si asigura sanatatea pielii.

Compozitie: Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu 2000 mcg/g Crom - 20mg, Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C - 75mg, Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) pulbere uscata si inactivata - 335mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Avertizari: A se administra cu precautie femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021