Crescina HFSC Transdermic Complete Treatment 1300 Woman, 20 + 20 fiole, Labo

Dermatocosmetice

Brand: LABO
In stoc
842,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crescina HFSC Transdermic Complete Treatment 1300 Woman, 20 + 20 fiole, Labo

652368527

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC si Crescina Transdermic Anti-Hair Loss  este un tratament dermato-cosmetic complet de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. Pentru stadii avansate de pierdere a densitatii parului si stadiile severe de cadere a parului.

Crescina Transdermic Re-Growth HFSC (fiole de culoarea chihlimbarului) este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului, a carui formula beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo.

Compozitie: Complexul Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina), Complexul HFSC (Stem-Engine), noul complex de stimulare a cresterii Booster (metionina, glicina, Tripeptida-1 de cupru), 3 potentiatori (pentilenglicol, decilenglicol si caprilil glicol).  Crescina Transdermic Anti-Hair Loss (fiola transparenta) combina ingredientele active de baza (hidroxiprolina, acidul asparagic, activator enzimatic si taurina) cu proteina de drojdie hidrolizata si tetrapeptida-3 de acetil, utile pentru a intari firul de par de la radacina (testul in vitro pe ingrediente active), plus 3 potentiatori pentru a facilita patrunderea lor in structura firului de par si scalp. Formula este imbogatita cu Complexul HSSC.

Mod de utilizare: Tratamentul Dermato-Cosmetic Complet combina fiole care contin Crescina Transdermic Re-Growth HFSC (fiole de culoarea chihlimbarului) si fiole care contin formula Crescina Transdermic Anti-Hair Loss (fiole transparente). Fiecare fiola contine 3,5 ml de preparat si este potrivita pentru uz zilnic alternativ in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de doua zile. Fiecare cutie care contine 20+20 fiole este pentru 2 luni de aplicare.

Recomandari: Se recomanda o cura de minimum 2 luni.

Forma de prezentare: 40 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 29.04.2022