Crescina Follicular Islands 1900 Man, 20 fiole, Labo

Dermatocosmetice

Brand: LABO
Cadou LABO CRESCINA HFSC TRANSDERMIC SAMPON MAN 200ML la achizitia oricarui tratament CRESCINA MAN La achizitia oricarui tratament CRESCINA MAN primesti CADOU LABO CRESCINA HFSC TRANSDERMIC SAMPON MAN 200ML
In stoc
671,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crescina Follicular Islands 1900 Man, 20 fiole, Labo

652368522

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic de uz topic, sub forma de fiole, care favorizeaza re-cresterea fiziologica a firelor de par in zonele afectate de rarire, in cazul in care foliculii de par nu sunt complet atrofiati. Potrivit pentru stadii medii de rarire a parului la barbati.

Prin ingredientele sale active (Glicogen, Lupinus albus, Glutamil-amido-ethil-indol, Prolina si Extract de Triticum vulgare+Glicina max+ Scutellaria Baicalensis), Crescina Follicular Islands ofera o ingrijire specifica Insulelor foliculare capilare, structuri importante pentru bogatia capilara (foliculii singulari capilari produc 30-40% din cantitatea totala de par, in timp ce insulele foliculare reprezinta cea mai mare parte a mostenirii capilare, deoarece acestea constituie, in medie, 60-70% din cantitatea totala de par).

Compozitie: Formula este imbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina  HFSC 100% (Cisteina, Lizina, Glicoproteina si Tehnologia Stem-Engine) pentru a stimula regenerarea parului.

Mod de utilizare: Fiolele Crescina Follicular Islands impotriva raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil. Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Recoamandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.04.2022