Crescina Follicular Islands 1700 Woman, 10 + 10 fiole, Labo

Dermatocosmetice

Brand: LABO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

382,00 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Crescina Follicular Islands 1700 Woman, 10 + 10 fiole, Labo

652368520

Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic complet care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. RE-GROWTH Hair Follicular Islands (fiole brune) contin nucleul Crescina Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina si Stem-Engine) care ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului si complexul special dezvoltat pentru Insulele Foliculare Capilare (Glicogen, Glutamil-amido-etil-indol, Lupinus albus, Prolina, Extract de Triticum vulgare + Glicina max + Scutellaria baicalensis) ce contribuie la re-cresterea si dezvoltarea acestora.

Tratamentul dermato-cosmetic complet este recomandat in cazurile de cadere a parului datorate unor cauze fiziologice – nu patologice, asociate cu caderea contemporana a parului si nu actioneaza asupra foliculilor complet atrofiati. Potrivit pentru stadii initiale de cadere si rarire a parului la femei.

Compozitie: Fiolele transparente contin ingrediente active impotriva caderii parului (Hydroxiprolina, Acid Aspartic, Activator Enzimatic), imbogatite cu taurina, proteine din drojdie, Acetil Tetrapeptida si complexul HSSC.

Mod de utilizare: Fiolele Crescina Follicular Islands impotriva caderii si raririi parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil. Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 10+10 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.04.2022