Crema pentru masaj Q4U, 500ml, Tis Farmaceutic

Masaj si aromoterapie

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

26,40 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Crema pentru masaj Q4U, 500ml, Tis Farmaceutic

17537187

Crema pentru masaj Q4U este o crema cu o consistenta densa, specifica pentru un masaj prelungit. Este onctuoasa, negrasa, intra in piele imediat, favorizand masajul. Are efect hidratant si de stimulare a microcirculatiei, datorita asocierii de extracte vegetale (lemn dulce, iedera) si uleiuri din plante (seminte de struguri, germeni de grau). Este recomandata pentru masajul profesional si pentru reducerea celulitei, prin drenaj mecanic.

Beneficii:

- Extractul de lemn dulce (licviritie) are efect tonic si antiinflamator, ajuta la regenerarea si intarirea peretilor vasculari.

- Extractul de iedera prezinta proprietati antiseptice si antialergice, fiind recomandat in edeme, ajutand la eliminarea surplusului de apa din organism.

- Extractul uleios din germeni de grau are actiune emolienta si cicatrizanta, stimuland procesele de epitelizare, datorita continutului ridicat de vitamina E si caroteni (provitamina A).

- Extractul uleios din samburi de struguri are un continut bogat in acizi grasi esentiali (AGE) si vitamine liposolubile.

- Uleiurile vegetale imbunatatesc calitatea de intindere pe piele, precum si de penetrare.

Compozitie: Extracte uleioase (seminte de struguri, germeni de grâu,  galbenele), extracte din plante (iedera, licviritie).

Mod de administrare: Se aplica pe corp si se maseaza usor.

Forma de prezentare: Borcan de 500ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.06.2022