Crema nutritiva multivitamine Plant, 50ml, Gerovital

Frumusete si ingrijire

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7518367

Este o crema bogata in substante nutritive si vitamine, destinata ingrijirii zilnice a pielii, fetei si gatului.

Proprietati:

- Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilorsi imbatrinirea prematura a pielii.

- Are o formula fara conservanti.

- Asocierea uleiurilor naturale de Inca Omega, Squalane, Jojoba cu vitaminele A si E imbunatatesc elasticitatea pielii si previn procesele de imbatranire cutanata.

- Ceramidyl-Omega, un ingredient de origine vegetala, imbunatateste procesele de restructurare epidermica, reface functia de bariera a pielii care devine, astfel mai putin permeabila pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este imbunatatita hidratarea, elasticitatea si senzatia de confort a pielii.

- Panthenolul asociat cu Uleiul organic din Flori de Mac previn iritatiile pielii, protejeaza pielea expusa stresului cotidian, imbunatatesc hidratarea.

Ingrediente active: Ulei organic din flori de mac, Inca Omega, Squalane, Jojoba, Vitamina A, Vitamina E, Panthenol.

Mod de utilizare: Se aplica pe fata, gat si decolteu, seara cand procesele de nutrire, regenerare ale dermului sunt amplificate.

Forma de prezenta: Recipient de 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022