Crema hidratanta pentru fata C-Vit, 50ml, Sesderma

Frumusete si ingrijire

CADOU SESDERMA masca pentru fermitate la achizitia unei creme selectionate La achizitia unei creme pentru ingrijirea tenului SESDERMA selectionate primesti CADOU SESDERMA masca pentru fermitate
In stoc
154,88 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema hidratanta pentru fata C-Vit, 50ml, Sesderma

17535704

Un cocktail antioxidant puternic cu vitamina C de ultima generatie incapsulat in lipozomi cu un nivel inalt de penetrare a pielii. Actiune antioxidanta (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare si antiaging (sinteza crescuta de colagen). In plus, formula C-VIT contine o serie de antioxidanti (extract de Gingko biloba, quercetina si pterostilben) care au rolul de a neutraliza orice deteriorare celulara cauzata de radicalii liberi. Fiecare antioxidant actioneaza asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protectie completa. Incapsularea tuturor ingredientelor active in microsfere lipidice asigura penetrarea, viteza si eficienta crescute ale formulei si permite fiecarui ingredient sa ajunga la locul tinta.
Indicata in prevenire si tratare afotoimbatranirii cutanate. Produs recomandat in special pentru tenul uscat.

Mod de utilizare:
Curatati si tonifiati tenul. Aplicati crema hidratanta dimineata si/sau seara.

Forma de prezentare: Flacon 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.02.2021