Crema fermitate contur ochi si buze Plant, 15ml, Gerovital

Frumusete si ingrijire

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7518366

Uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar uleiul din flori de mac are efect calmant si de protectie al pielii.

Proprietati:

- Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatrinirea prematura a pielii.

- Centeroxul stimuleaza sinteza fibrelor de colagen nou, iar Sepiliftul actioneaza sinergic cu acesta, fiind sursa de hidroxiprolina, cel mai reprezentativ aminoacid din structura colagenului.

- Uleiurile de avocado, soia, squalan si ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidica a pielii, previn procesele de imbatranire prematura a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii.

- Vitaminele A si E, alauri de uleiul organic din Floare de mac asigura un plus de protectie fibrelor de colagen si elastina.

Compozitie: Centerox, Uleiurile de avocado, soia, squalan si ceara de albine, Vitaminele A si E.

Mod de administrare: Se aplica dimineata si seara, pe pielea din zona ochilor si a buzelor.

Forma de prezentare: Flacon de 15ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022