Crema de marul lupui cu galbenele, 100g, Aroma Plant Bonchis

Remedii naturiste

In stoc
15,95 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Crema de marul lupui cu galbenele, 100g, Aroma Plant Bonchis

652365945

Marul lupului este un foarte bun medicament anticancer, cu efecte de stimulare a imunitatii, in special a fagocitozei - una din fazele principale ale procesului imunitar. Totodata, are si efecte antitumorale, de lizare a tumorilor.Iata doua efecte nemaipomenite ale acestei plante, singura conditie fiind respectarea dozelor administrate in functie de greutatea corporala si de gravitatea tumorilor sau tipului de cancer. Prin acidul aristolochic bine dozat, marul lupului stimuleaza imunitatea in faza de fagocitoza, ceea ce face ca sistemul imunitar sa lichideze celulele canceroase, sa le elimine. In al doilea rand, principiile active din marul lupului destructureaza, smulg celula cu celula din tumora si o elimina.

Proprietati:

Regenerator al pielii;

Cicatrizant;

Antibacterian.

Ingrediente: marul lupului –parti aeriene (Aristolochia clematitis) , flori de galbenele (Calendula officinalis), vaselina vegetala, ceara de albine, vitamina E.

Mod aplicare: balsamul se aplica in strat fin in zona afectata prin masaj timp de 5-10 minute de 2-3 ori/zi sau la nevoie.

Avertizari:

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la o temperatura intre 5-25 °C in loc uscat si ferit de razele directe ale soarelui.

Mod de prezentare: un recipient de 100g.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 28.03.2022