Crema ArtroFlex Compus, 100ml, Terapia

Suplimente alimentare

Brand: TERAPIA
In stoc
16,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509822

ArtroFlex Compus este o crema destinata masarii zonelor articulare si musculare care ajuta la pastrarea aspectului sanatos al pielii. ArtroFlex compus crema intensifica circulatia sangelui in zonele masate, favorizeaza diminuarea rigiditatii muschilor si articulatiilor si astfel creste mobilitatea acestora. Crema patrunde rapid in piele si actioneaza prompt la nivel local.
Glucozamina si condroitina sunt componente care intra in structura cartilajului articular avand rol in hranirea articulatiilor prin stimularea sintezei proteoglicanilor. Proteoglicanii sunt macromolecule structurale ale cartilajului articular si au rol in inhibarea degradarii acestuia.
CamforulMentolulSalicilatul de metil incalzesc zona masata si contribuie la obtinerea senzatiei de alinare.

Mod de utilizare:
Aplicati de 2-3 ri pe zi. Zona afectata se maseaza usor,cu miscari circulare,cu crema ArtroFlex compus.
Aplicati numai pe pielea intacta, nu pe rani deschise.

A se evita contactul cu ochiii si mucoasele. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A se pastra la temperaturi intre 15C si 25C, in ambalajul original.

Ingrediente:
Apa, alcool cetearilic si sulfat cetearilic de sodiu, parafina, parafina lichida, propilenglicol, miristat de isopropil, etanol, salicilat de metil (1.5%), camfor (1%), mentol (1%), D-glucozamina sulfat, condroitina sulfat de sodiu, alcool fenetilic si etilhexil glicerina, guma xantan.

Forma de prezentare:100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.10.2020