Cordyceps 10/30/1, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
27,59 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355241

Cordyceps 10/30/1 este un remediu natural cu rol de crestere a longevitatii si vitalitatii organismului, chemoprotector si radioprotector, adaptogen, puternic modulator al sistemului imunitar.

Proprietati:

- Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este un remediu natural utilizat in medicina traditionala chineza de mii de ani, pentru beneficiile terapeutice pe care le ofera organismului. Aceasta ciuperca are un continut bogat de nutrinti si substante active precum acidul cordicepic, acidul glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu si calciu care redau sanatatea si cresc vitalitatea organismului.  

- Produsul este o formula care contine doua extracte: un extract 25:1 standardizat si garantat cu 10% acid cordicepic si al doilea extract 12:1 standardizat in 30% polizaharide si 1% adenozina, ce garanteaza calitatea si efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

- Extractele standardizate sunt cele care garanteaza beneficiile Ciupercii Tibetane, asigurand continutul minim de principii active. Cele mai importante substante active din componenta Ciupercii Tibetane sunt: acidul cordicepic, polizaharidele si adenozina.

- Acidul cordicepic are un puternic rol antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi si la intarzierea imbatranirii celulare. De asemenea, acidul cordicepic actioneaza ca un diuretic natural si prezinta un important efect antitrombotic si vasodilatator, ajutand la diminuarea presiunii intracraniene.

- Polizaharidele reprezinta principalele substante active din Ciuperca Tibetana, cu puternic rol adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar. Acestea contin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM), avand rolul de a activa mecanismele naturale de aparare a organismului atunci cand este necesar.

- Adenozina este un nucleozid raspunzator de efectele terapeutice asupra circulatiei coronariene si cerebrale, previne aritmiile cardiace si asigura functionarea optima a sistemului nervos.

Compozitie: Extract 25:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic 204mg, Extract 12:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 30% polizaharide si cu minim 1% adenozin 200mg, Capsula vegetala hipromeloza 100mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi  

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.07.2021