Sensiblu anunţă îmbogăţirea portofoliului de FRUMUSEŢE cu 4 branduri noi, ale grupului ESTÉE LAUDER COMPANIES: Clinique, Darphin, Glamglow și Origins. 

Misiunea CLINIQUE a fost intotdeauna sa furnizeze cele mai sigure si eficiente formule in rutine simple, care aduc rezultate remarcabile. 

Este un pionier, un deschizator de drumuri: primul brand de ingrijire al pielii dezvoltat de un dermatolog, primul brand cu produse testate alergenic, cu formule 100% FARA parfum, primul brand care a creat rutine de ingrijire a tenului. 

Fara griji, cu solutii eficiente si sigure, ce nu dezamagesc.

     

Darphin este o marca de ingrijire a pielii care imbina cele mai bune ingrediente botanice, tehnologii inovatoare, expertiza profesionala si tehnici de specialitate senzoriale pentru a oferi solutii personalizate dedicate pielii. Pentru o senzatie de rasfat completa, Darphin a creat uleiurile esentiale pentru ca oricine sa incerce o sedinta de aromaterapie in confortul casei sale.

Cu fiecare produs Darphin, vei aprecia senzualitatea si rafinamentul rezultatelor sale unice.

      

Un brand cu o puternica constiinta ecologica, ORIGINS utilizeaza plante de inalta calitate, ingrediente naturale (terestre si marine) combinate cu stiinta moderna.

Fără parabeni, ftalati, propilen glicol, uleiuri minerale, PABA, petrolatum, parafină, DEA si ingrediente animale. Ambalaje si practici earth-friendly. Totul despre natura, calitate si puritate.

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

Glamglow® a fost conceputa initial ca o frumusete din culise esentiala pentru industria de divertisment, muzica, moda si festivitati de la Hollywood. Cunoscut pentru rezultate instantanee si formule inovatoare cu ingrediente naturale puternice, este acum unul dintre cele mai tari branduri din domeniul ingrijirii pielii.

Formula unica a mastilor-tratament Glamglow® foloseste o tehnologie exclusiva, care permite eliberarea continua a ingredientelor din frunzele de ceai sau eucalipt. Produsele sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor, pentru toate varstele si toate tipurile de ten.

     

Te invităm in farmaciile noastre să faci cunoștinţă cu produsele vedetă ale prestigioasei case și să-ţi găsești noile cosmetice preferate de îngrijire facială.

Descopera super promotiile de lansare*:

 

Pentru CLINIQUE, click aici

Pentru DARPHIN, click aici

Pentru GLAMGLOW, click aici

Pentru ORIGINS, click aici

 * valabilitatea promotiilor de mai sus se prelungeste pana la 31 mai 2021.

Locatiile Sensiblu in care gasesti brandurile grupului Estee Lauder sunt: