Investeste in imunitatea ta si a celor dragi si poti castiga!

1. Vino in perioada 31 august – 31 octombrie 2019 in farmaciile Sensiblu participante

2. Cumpara minimum un produs Secom® selectionat:

3. Poti castiga un premiu la fiecare achizitie

4. Pastreaza bonul fiscal, inregistreaza-l pe www.promoapp.ro in sectiunea special creata campaniei “Investeste in imunitatea ta si a celor dragi si poti castiga!” sau prin SMS la numarul 1846 cu textul “SECOM” urmat de numarul bonului fiscal

5. Selecteaza premiul din sectiunea “Premii la alegere” pentru care vrei sa intri in tombola pewww.promoapp.ro sau raspunde la SMS-ul de confirmare a inscrierii in campanie cu litera corespunzatoare acestuia:

  • “SECOM A” pentru Purificator aer Philips
  • “SECOM B” pentru Tensiometru wireless
  • “SECOM C” pentru Ceas tracker hybrid

6. Felicitari, te-ai inscris la tombola premiilor la alegere si a marelui premiu, un scuter electric!

Promotia este valabila in perioada 31.08-31.10.2019, in farmaciile participante si in magazinele Secom®, in limita stocului disponibil. Numarul total al premiilor este 30.091, acordate prin: I) taloane razuibile: umbreluta copii, sacosa umar, Vitamin D3 2000UI 30cps.; II) tragere la sorti: Marele Premiu: 1x scuter electric; premii din sectiunea “Premiu la alegere”: 10x purificator aer, 10x tensiometru wireless, 10x ceas tracker hybrid; premii pe Lant Farmaceutic: cantar electronic, periuta dinti electrica, blender. Valoarea totala estimata a premiilor este 564.800Lei TVA inclus. Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe www.promoapp.ro. Premiile instant vor fi oferite in farmaciile participante si in magazinele Secom®.”