INFLAMATIA TRACTULUI URINAR

Senzatie de arsura, nevoia frecvanta de a urina, durere – acestea sunt cele mai comune simptome ale infectiei urinare. Femeile sufera de afectiuni ale vezicii urinare de 4 ori mai mult decat barbatii, datorita structurii anatomice.

Cauzele aparitiei infectiei urinare

In numeroase cazuri, infectiile sunt provocate de bacteriile Escherichia coli, care traiesc in intestinul gros si care pot migra spre vezica. Infectia poate fi provocata si de alte microorganisme precum chlamydia, transmisa pe cale sexuala. Riscul de imbolnavire creste in cazul pietrelor la rinichi, defectelor sistemului urinar sau al diabetului. Inflamatia vezicii este favorizata si de raceli ale organismului, stari inflamatorii ale tractului genital, sarcina. Susceptibilitatea la afectiunile sistemului urinar creste dupa menopauza. Cantitatea mai mica de estrogeni face ca mucoasa zonei intime sa fie slab hidratata, putandu-se astfel irita mai usor.

Care sunt simptomele?

Simptomele unei infectii urinare ale tractului urinar inferior sunt similare la femei, barbati si copii si constau in:

Nevoia frecventa de urinare

Urinarea in cantitati mici, in ciuda nevoii acute

Spasme, durere, senzatia de greutate in partea inferioara a abdomenului

Durere si usturime in timpul urinarii

Schimbarea aspectului urinei (tulbure, mai inchisa decat de obicei sau urat mirositoare)

Cum poate fi ameliorata?

Tratamentul pentru infectia urinara trebuie recomandat de catre medicul specialist in functie de simptomele pe care le prezinta pacientul. Sunt recomandate si suplimentele alimentare care contin extracte de plante cu actiune diuretica si care favorizeaza eliminarea factorilor daunatori.

URONATgold este un preparat complex ce contine extract de Splinuta, extract din frunze de Mesteacan si Urzica, avand actiune asupra sistemului urinar. Cele 3 extracte intensifica fluxul la nivelul rinichilor, crescand diureza, fara sa mareasca si cantitatea de saruri eliminate. Efectul celor 3 extracte este amplificat de vitamina C, din compozitia lor. URONATgold contribuie la functionarea optima a sistemului urinar si are actiune detoxifianta.

Un alt lucru important, este de a urina de fiecare data cand simtiti acest lucru. Abtinerea nu ajuta, ci din contra, poate duce la o crestere a numarului de bacterii daunatoare.

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2019 pentru posesorii de card de fidelitate Sensiblu, in limita stocurilor disponibile.