Persedon zi - Fara nervi. Fara stres.

Esti nervos, stresat sau extenuat?

Daca simti ca nu mai poti face fata stresului zilnic, Persedon ZI este un calmant bazat pe plante, ce te ajuta sa scapi de simptomele stresului. Nu lasa stresul sa te doboare!

Avand ingredient natural, au un efect calmant, te ajuta sa scapi de iritabilitate si sa faci fata stresului cotidian.

Persedon Zi are o compozitie din extracte naturale special formulata pentru a reduce stresul cotidian, anxietatea, starile de agitatie dar si pentru reducerea oboselii si extenuarii. Afla mai multe despre cum te poate ajuta Persedon Zi pentru a iti mentine tonusul general si o stare de buna-dispozitie!

Beneficii:

⦁ Reduce stresul cotidian, anxietatea, iritabilitatea si starile de agitatie

⦁ Reducerea oboselii si extenuarii

⦁ Mentinerea atentiei si a capacitatii de memorare

⦁ Ajuta la mentinerea tonusului general si al starii de buna-dispozitie.

Persedon Noapte – Somn odihnitor. Somn usor.

Acum este momentul ca insomniile sa nu iti ma idea batai de cap. Persedon Noapte are o compozitie din extracte natural special, care ajuta la imbunatatirea calitatii somnului. Cu o combinatie echilibrata de extracte din plante care te va ajuta sa adormi sis a ai un somn odihnitor. Somnul sanatos este extrem de important in activitatea ta zilnica si productivitatea ta. Odihneste-te mai bine!

Adormi greu, ai insomnii, te trezesti des? Persedon Noapte are o compozitie din extracte naturale special formulata pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii somnului. Afla mai multe despre cum te poate ajuta Persedon Noapte pentru a adormi mai usor si a te odihni bine!

Beneficii:

⦁ Faciliteaza instalarea somnului

⦁ Contribuie la imbunatatirea calitatii somnului

⦁ Contine melatonina si extracte natural standardizate

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2019 pentru posesorii de card de fidelitate Sensiblu, in limita stocurilor disponibile.