Redoxon este o combinatie de VItamina C, D si Zinc, ce impiedica actiunea factorilor care iti influenteaza imunitatea, ca de exemplu: schimbarile de temperatura, aglomeratia si/sau poluarea.

Redoxon Triple Action

Impreuna cu un stil de viata sanatos, care include exercitii fizice si o alimentatie corespunzatoare, Redoxon Triple Action poate ajuta la sustinerea unui sistem imunitar sanatos pe tot parcursul anului.

Gama de produse Redoxon se bazeaza pe beneficiul vitaminei C asupra sistemului imunitar. Vitamina C, vitamina D si zincul fac parte din substantele nutritive esentiale unei functionari adecvate a imunitatii.

Noul Redoxon Triple Action reuneste beneficiile vitaminei C, zincului si ale vitaminei D care impreuna sprijina cele trei linii de aparare a organismului,, fiind un produs special conceput pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar innascut, cat si a mecanismelor de aparare dobandite.

Alaturi de un stil de viata sanatos, care include exercitii fizice si o alimentatie corespunzatoare, suplimentele alimentare precum Redoxon asigura baza unui sistem imunitar puternic pe tot parcursul anului.

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2019 pentru posesorii de card de fidelitate Sensiblu, in limita stocurilor disponibile.