Comprimate pentru tuse Grintuss, 20 tablete, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
36,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7521607

Grintuss este un produs pe baza de miere si complexe moleculare care desfasoara o actiune protectoare si, in consecinta, calmanta asupra cailor respiratorii superioare. Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Grintuss Adult comprimate este realizat prin procese inovatoare de extractie si productie, care permit concentrarea fractiunilor de polizaharide, rasini si flavonoide responsabile de actiunea mucoadeziva si protectoare asupra mucoasei.

Mierea prezenta in formula contribuie la aceasta activitate si la gustul placut al comprimatelor. Grintuss este un produs cu ingrediente din agricultura ecologica si fara gluten.

Beneficii:

  • Mentine sanatatea cailor respiratorii
  • Efecte benefice asupra tractului respirator
  • Actiune mucoregulatoare si antiinflamatoare, protectoare şi emolienta, calmand tusea

Ingrediente active: zahar din Trestie de zahar, liofilizat din miere, extract liofilizat din frunze de Patlagina, extract liofilizat din varfuri de Grindelia, extract liofilizat din varfuri Helicrysum (plante cu efecte calmante, protectoare si emoliente), Inulina din radacina de Cicoare (prebiotic), ulei esential de: menta si eucalipt; aroma naturala de menta cu eucalipt.

Mod de administrare: cate 1 tableta de 3 ori pe zi si se dizolva lent in gura.  

Mod de prezentare: o cutie cu 20 tablete.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021