Colesterol 2 cu anghinare si frunze de maslin, 63 capsule, Fares

Suplimente alimentare

Brand: FARES

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

42,32 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Colesterol 2 cu anghinare si frunze de maslin, 63 capsule, Fares

7523782

Colesterol 2 cu anghinare si frunze de maslin este un produs care contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului, sustine buna functionare a ficatului si vezicii biliare.

Proprietati:

- Sustine digestia si metabolizarea normala a lipidelor si a colesterolului la nivel hepatic, stimuleaza transformarea colesterolului in acizi biliari.

- Reduce biosinteza de colesterol la nivel hepatic.

- Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardio-vascular si reduce riscul depunerii de colesterol pe peretii vaselor sangvine.

- Protejeaza ficatul si stimuleaza secretia si eliminarea de bila.

- Protejeaza celulele si tesuturile organismului fata de radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Ingrediente: Turmeric 132mg; frunze de anghinare 132mg; extract uscat de frunze de anghinare 88mg; frunze de maslin 44mg; fructe de armurariu 44mg. Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare:

- 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

- Durata curei este de 3 luni.

Avertizari:

- Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, in obstructie biliara sau risc crescut pentru obstructie biliara, insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

- Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Forma de prezentare: Cutie cu 63 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.05.2021