Coenzima Q10 100% naturala, 120 capsule, Health Nutrition

Suplimente alimentare

In stoc
94,32 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Coenzima Q10 100% naturala, 120 capsule, Health Nutrition

652365990

Este o substanta 100% naturala, asemanatoare unei vitamine, substanta care se gaseste in fiecare celula a corpului omenesc. Are rol de protectie a inimii, a muschilor si articulatiilor, mareste imunitatea, tine la distanta deficientele imunitare, bolile degenerative ale creierului.

Proprietati:

- Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la mentinerea structurii si functionalitatii normale a ficatului si la functia cognitiva normala; sustine efortul fizic si intelectual.

- Cercetarile arata ca, la persoanele bolnave de cancer, nivelul de coenzima Q10 este foarte redus, ceea ce scade puterea de lupta a organismului in fata bolii. Un aport suplimentar din aceasta coenzima are efecte benefice in cancerul la san, colon, pancreas, gat, creier, prostata, plamani, rinichi, dar si in mieloame sau limfoame.

- Infarctul si accidental vascular sunt prevenite cu ajutorul curelor cu coenzima Q10, care protejeaza si mentin tineretea vaselor de sange si reduc stresul oxidativ.

- Boala medicamentoasa este produsa, asa cum o arata si numele, de medicamentele de sinteza, care, pe langa efectul terapeutic, au adesea si o actiune toxica asupra unor organe. Cel mai des sunt afectati rinichii, ficatul, inima, stomacul, sistemul nervos si cel endocrin. Coenzima Q10 protejeaza toate aceste organe si sisteme, fiind indispensabila, in opinia multor specialisti, ca si completare la orice tratament medicamentos.

Ingrediente: Capsula tare de gelatina; Coenzima Q10: 50mg; Napraznic (Geranium robertianum), parti aeriene, pulvis: 40mg; Musetel (Matricaria chamomilla), flori, pulvis: 40mg; Kelp (Fucus vesiculosus), thal, pulvis: 40mg; Ginkgo biloba, frunze, pulvis: 40mg; Maslin (Olea europaea), frunze, pulvis: 40mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.04.2022