Ciuperca Tibetana, 60 capsule, DVR Pharm

Suplimente alimentare

In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ciuperca Tibetana, 60 capsule, DVR Pharm

652366062

Ciuperca Tibetana contine un extract de inalta puritate din Cordyceps sinensis, potentat de Sofranul de India (Curcuma longa), combinatie ce este printre cele mai puternice antitumorale din lume.

Proprietati:

- Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii.

- Sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos.

- Sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Ingrediente: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1: 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere: 195 mg.

Mod de utilizare: Cate 2-4 capsule pe zi.

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.04.2022