Citoprim+ Stem, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
74,71 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355234

Citoprim+ Stem contine o formula cu 10 extracte naturale pentru stimularea productiei de celule stem si intarirea sistemului imunitar si a metabolismului.

Proprietati:

- Alga Afa este adjuvant in distrugerea tumorilor maligne si eliminarea acestora din organism.

- Extractul de ganoderma reprezinta o sursa semnificativa de antioxidanti cu rol in procesul de vindecare al organismului si in intarirea sistemului imunitar.

- Chlorella necrozeaza celulele care au suferit mutatii si inhiba inmultirea celulelor maligne, spirulina stimuleaza puternic sistemul imunitar si il ajuta sa lupte impotriva celulelor canceroase.

- Cartilajul de rechin are rol in distrugerea celulelor canceroase si in stimularea sistemului imunitar.

- Extractul de drojdie de bere imbogatit cu seleniu organic ajuta la reducerea efectelor secundare in terapiile cu iradiere. De asemenea, seleniul are rol protector impotriva actiunii toxice a unor metale grele.

- Graviola are proprietati antioxidante si imunostimulatoare, extractul de fructe de graviola previne formarea radicalilor liberi si ajuta la eliminarea lor.

- Astragalus are rol imunostimulator, sustine sistemul respirator, cu rol benefic in afectiunile inimii sau a terapiilor cu iradiere, iar Cordyceps (ciuperca tibetana) actioneaza direct asupra raspunsului imunitar al organismului si are rol antioxidant, eliminand actiunea radicalilor liberi.

Compozitie: Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae), Ganoderma, Cartilaj de Rechin, Drojdie-de-bere, Seleniu, Graviola, Astragalus, Chlorella, Spirulina, Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis), Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari: A se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Contine substante cu potential alergenic (cartilaj de rechin). Produsul este contraindicat celor care sufera de hipercalcemie.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021