Cito Suport 30% polizaharide, 60 capsule, COS Laboratories

Suplimente alimentare

In stoc
148,05 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652360505

Sustine sistemul imunitar si ajuta la apararea naturala a organismului si la dezvoltarea unui raspuns imun normal. Contribuie la mentinerea sanatatii si la o buna functionare a sistemului circulator. De asemenea, mentine nivelul normal de colesterol in sange.

Ingrediente: Hipromeloza; extract de Agaricus blazei standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Cordyceps sinensis standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Maitake (Grifola frondosa) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat in min. 30% polizaharide – 100 mg; agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali.

Mod de administrare: Adulti: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa.

Precautii: A se utiliza cu prudenta de catre copiii sub 7 ani, femeile insarcinate sau care alapteaza si persoane carora li s-a efectuat un transplant de organe sau/si care urmeaza un tratament cu imunomodulatoare.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.01.2022