Ciorapi compresivi tip dres 140 deni 18-22 MmHg V-6 L negru, 1 bucata, Varilegs

Tehnico-Medicale

In stoc
125,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ciorapi compresivi tip dres 140 deni 18-22 MmHg V-6 L negru, 1 bucata, Varilegs

652360005

Confectionati din lycra si fara sa aiba cusaturi, ciorapii compresivi cu talie Varilegs ajuta la circulatia ideala de sange si limfa in venele de la nivelul picioarelor. Ei au fost facuti cu ajutorul unor aparate care sunt controlate de un computer, astfel incat, presiunea, care este ridicata la nivelul gleznei, scade odata cu ridicarea pe coapsa.

Sunt recomandati in profilaxia si tratamentul bolilor varicoase, tromboflebitelor profunde sau sindrom post trombotic; celor care prin natura profesiei, petrec timp indelungat in picioare; persoanelor cu o greutate corporala peste limitele normale.

Recomandari:

  • Ciorapul se va pune pe picior dimineata imediat dupa trezire cand piciorul este desumflat si se va da jos seara inainte de culcare.
  • Pentru un efect terapeutic ridicat, ciorapii se vor pastra pe tot parcursul zilei.
  • Pentru a mentine o performanta medicala crescuta, se recomanda inlocuirea cu o pereche noua la fiecare 3-4 luni.
  • Se recomanda alegerea corecta a masurii.
  • Gamba este cea mai influentata zona a piciorului si care tinde sa se umfle prima. Din acest motiv, masurarea gambei este foarte importanta in procesul de selectie a unei perechi corecte de ciorapi compresivi medicali.

Circumferinta gambei pentru masura L este de: 36 – 38 cm.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.05.2022