Cicoare Extract, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
27,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355233

Cicoarea este o planta cu efecte benefice asupra sistemului digestiv. Extractul de cicoare este un supliment alimentar care mentine apetitul alimentar in limite normale si regleaza colesterolul.

Proprietati:

- Produsul contribuie la reglarea apetitului alimentar, reducerea simptomelor de balonare, reglarea tranzitului intestinal, reducerea aciditatii gastrice.

- Extractul de cicoare administrat in timpul mesei inhiba secretia asa-numitului hormon al foamei. Acest extract mai este folosit si pentru combaterea efectului YO-YO (cresterea puternica in greutate dupa cura de slabire).

- Are puternic efect depurativ, eliminand toxinele din organism.

- Extractul de cicoare are efecte benefice si asupra sistemului imunitar. Inulina continuta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor benefice in intestin, organismul devenind astfel mai rezistent la infectii.

Compozitie: Cicoare (Cichorium intybus) pulbere din radacini - 180mg, Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 - 57,6mg, Fibrulina instant cu 91,3% inulina - 122,4mg.  

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari: A se administra cu prudenta, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependenti, pentru ajustarea dozei de insulina, deoarece aceasta planta are efect hipoglicemiant.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.07.2021