Chlorella, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Chlorella, 60 capsule, Herbagetica

652355231

Chlorella, alga unicelulara care se gaseste in apele dulci, detine cea mai mare cantitate de clorofila din randul vegetalelor. Cu un continut ridicat de oligoelemente, vitamine si minerale, Chlorella prezinta beneficii importante pentru preventia si lupta impotriva tumorilor, sustine detoxifierea sangelui si a tesuturilor si determina o buna oxigenare a celulelor din organism.

Proprietati:

- Sustine functiile sistemului imunitar prin stimularea producerii de interferon, radioprotector, detoxifiant, ajuta la eliminarea metalelor grele de catre organism. Ajuta sistemul imunitar prin favorizarea producerii de interferon, stimularea actiunii celulelor T si a factorului de necroza tumorala.

- Vioxantina si luteina, doua substante din componenta algei, impiedica evolutia tumorilor si determina moartea programata pentru celulele maligne.

- In cazul pacientilor cu astm, diminueaza frecventa alergiilor.

- Detine un efect important antioxidant care impreuna cu Factorul Anti-Imbatranire (CGF) favorizeaza reinoirea celulelor si tesuturilor din organism.

- Echilibreaza nivelul glicemiei si al colesterolului in cazul pacientilor cu valori marite ale colesterolului total.

- Impiedica dezvoltarea virusilor in organism, reduce nivelul metalelor grele din sange si tesuturi, ajuta refacerea tesuturilor in urma interventiilor chirurgicale sau in caz de rani, traumatisme, fracturi.

- Cunoscuta drept Chlorella pyrenoidosa ca si denumire stiintifica, aceasta alga aduce un aport important de minerale (Ca, Mg, potasiu, zinc, fosfor) si vitamine (A, complexul B, C, E, K) pentru organism.

Compozitie: Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine – 410mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 4 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza.

Avertizari: Se recomanda prudenta in administrare pentru persoanele aflate sub medicatie anticoagulanta (diminueaza actiunea acestor medicamente) si pentru bolnavii de guta (mareste procentul de acid uric din sange).

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 16.07.2021