Cereale din gris de grau cu lapte, de la 6 luni, 200g, Topfer

Mama si copilul

Brand: TOPFER

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

15,40 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17533226

Cereale din gris de grau cu lapte sunt produse cu lapte si cereale provenite din agricultura organica. Sunt satioase si usor digerabile pentru sugarii de peste 6 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate. Culturile probiotice din compozitie produc si echilibreaza flora intestinala, stimuland sistemul imunitar. In plus culturile probiotice inhiba dezvoltarea germenilor patogeni.

Caracteristici:
 - Contin gluten
 - Fara adaos de arome, coloranti si conservanti
 - Contin culturi probiotice

Ingrediente: 35,5% lapte formula de continuare (lapte degresat, praf de zer dulce partial demineralizat, uleiuri vegetale, maltodextrin, amidon, lapte praf degresat, clorura de calciu, fosfat de calciu, vitamina C, vitamina E, Fier III-pirofosfat, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, selenit de natriu, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, iodat de kaliu, acid folic, vitamina K, vitamina D), 32% gris din grau dur, praf de zer dulce partial demineralizat, lapte praf degresat, glucoza, maltodextrin, carbonat de calciu, culturi bifidobacterii (B.Breve, B.Bifidum, B.Infantis, B.Longum), vitamina B1, vitamina A, vitamina D.

Mod de preparare: 150 ml+55 g (cca.7 linguri) de Cereale Topfer Organic gris de grau cu lapte. Se fierbe cantitatea de apa si se raceste pana la temperatura de aproximativ 50 de grade Celsius.

Se toarna intr-un bol pentru cereale, se adauga 7 linguri de Cereale Topfer Organic gris de grau cu lapte. Se lasa aproximativ 1 minut pana ajunge la consistenta dorita.

Forma de prezentare: cutie cu 200g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021