Cereale Bio cu orez si lapte de la 4 luni, 200g, Topfer

Mama si copilul

Brand: TOPFER
In stoc
16,50 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17533233

Cerealele Topfer Bio gris de orez cu lapte sunt potrivite de la 4 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate, fiind satioase si usor digerabile, produse cu lapte si cereale provenite din agricultura organica. Nu contin gluten, arome sintetice, coloranti si conservanti.
Contin culturi probiotice, ce protejeaza si echilibreaza flora intestinala, stimuland sistemul imunitar. Culturile probiotice inhiba dezvoltarea germenilor patogeni.

Cerealele Topfer Bio gris de orez cu lapte sunt potrivite de la 4 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate, fiind satioase si usor digerabile, produse cu lapte si cereale provenite din agricultura organica. Nu contin gluten, arome sintetice, coloranti si conservanti. Contin culturi probiotice, ce protejeaza si echilibreaza flora intestinala, stimuland sistemul imunitar. Culturile probiotice inhiba dezvoltarea germenilor patogeni. Fabricate in Germania. Cutie de 200g.

Ingrediente: 34% lapte formula de continuare (lapte degresat*, praf de zer dulce* partial demineralizat, uleiuri vegetale*, maltodextrina*, amidon*, lapte praf degresat*, clorura de calciu, fosfat de calciu, vit. C, vit. E, Fier-III-pirofosfat, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, selenit de natriu, vit. A, vit. B1, vit. B6, vit. B2, iodat de kaliu, acid folic, vit.K, vit.D), 33% gris din orez*, praf de zer dulce*partial demineralizat, lapte praf degresat*, glucoza, maltodextrina, carbonat de calciu, culturi bifidobacterii (B. breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), vitamina B1, vitamina A, D.
*obtinut din culturi organice

Mod de preparare:
Fierbeti cantitatea de apa necesara (130 ml)si raciti pana la temperatura de 50°C. Turnati intr-un bol pentru cereale, adaugati 5 linguri de cereale Topfer organic gris de orez cu lapte. Amestecati compozitia timp de 1 min, pana ajunge la consistenta dorita.

Important!
Continutul fiecarei pungute se consuma in 2-3 saptamani de la deschidere. Pastrati la loc uscat si racoros, igienic. Nu incaziti cerealele in cuptorul cu microunde. Va rugam sa respectati modul de preparare. Pregatiti hrana inainte de fiecare masa. Surplusul nu se pastreaza!

Forma de prezentare: 200g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.10.2020