CeraVe

Sortare dupa

Expertiza face diferenta - iata sloganul CeraVe care ghideaza intreaga politica de dezvoltare a brandului. Povestea CeraVe a inceput in anul 2005, atunci cand oamenii de stiinta au cazut de acord asupra faptului ca cele mai multe dintre problemele de piele (acneea, dermatita, psoriazisul) au un element comun: o bariera cutanata compromisa. Linia de produse CeraVe a fost dezvoltata in colaborare cu medici experti in dermatologie si include trei ceramide esentiale a caror biodisponibilitate este crescuta printr-un sistem inovator.

Cele trei ceramide identice cu cele sintetizate in structura pielii umane sunt livrate cu ajutorul Tehnologiei de Emulsie Multiveziculara, cu eliberare lenta, care face ca pielea sa fie hidratata intreaga zi, cu o singura aplicare. Astfel, pielea este mai hidratata, iar integritatea acesteia este pastrata.

Ingredientele CeraVe contin ingrediente certificate si testate de catre medici, combinate in formule care se adreseaza fiecarui tip de piele. De la acidul hialuronic, care contribuie la mentinerea unui nivel adecvat de hidratare, pana la acidul salicilic util unei exfolieri blande, ingredientele CeraVe sunt recunoscute pentru eficienta: peroxid de benzoil pentru tratarea acneei, dimeticona pentru retinerea apei in structurile dermului, acid glicolic pentru un ten mai tanar si mai proaspat sau ulei de jojoba pentru curatare.

Linia de produse CeraVe include creme hidratante si reparatoare, geluri de curatare spumante, apa micelara hidratanta, uleiuri de curatare spumante si hidratante, toate acestea adresandu-se in mod particular unui anumit tip de piele sau unei anumite regiuni corporale: ten, maini, picioare. Cu CeraVe beneficiezi de o ingrijire blanda, naturala, de incredere, pentru o piele sanatoasa, ingrijita, elastica si tanara si pentru o stare de bine care iti da incredere in propriile forte si te ajuta sa te iubesti.