Camera de nebulizare pentru aparat aerosoli NE1005, 1 bucata, Laica

Tehnico-Medicale

Brand: LAICA
In stoc
179,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Camera de nebulizare pentru aparat aerosoli NE1005, 1 bucata, Laica

652360532

Din inhalatorul portabil Laica NE1005E, medicamentul intra in organism prin intermediul unui filtru. Particulele cu dimensiunea de 1-5 microni patrund adanc in caile respiratorii si asigura un tratament eficient.

Proprietati:

  • In cazul inhalatorului cu ultrasunete, se foloseste vibratia cristalelor electrice pentru a transforma solutia salina, apa Salvus sau medicamentul lichid direct intr-un vapor usor de inhalat de 1-5 microni.
  • In cazul produselor farmaceutice lichide sau al solutiei saline fiziologice, se poate utiliza o solutie salina de maximum 9 g/L; daca se utilizeaza apa Salvus, diluati solutia cu aproximativ de doua ori mai multa apa. In caz contrar, apa Salvus va reduce semnificativ durata de viata a dispozitivului, iar garantia produsului nu va fi valabila.
  • Urmati intotdeauna instructiunile medicului dumneavoastra in ceea ce priveste tipul, doza, frecventa si durata medicatiei prin inhalare. 
  • Camera de pulverizare este considerata un produs de consum, a carui durata de viata utila depinde de mai multi factori: durata de utilizare, utilizarea medicamentelor uleioase/ mai putin uleioase, curatarea si intretinerea corespunzatoare dupa fiecare utilizare.
  • Camera de pulverizare poate fi utilizata de 500 de ori sau timp de 1 an in conditii terapeutice normale.

Forma de prezentare: 1 bucata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.04.2022