Calcivid 7, 30 comprimate filmate, Beres

Suplimente alimentare

In stoc
25,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652364487

Supliment alimentar cu continut de vitamine, minerale si microelemente care contribuie la mentinerea structurii sistemului osos.

Beneficii:

  • Calciu, una dintre principalele componente ale oaselor. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos;
  • Vitamina D3, contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange;
  • Magneziu, Vitamina K, Zinc si Mangan contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos;

Ingrediente/ 2 comprimate: Calciu 800 mg; Magneziu 150 mg; Vitamina K in formula Osteokinone 75 mcg - din care Vitamina K1 (filochinona) 52,5 mcg; - din care Vitamina K2 (menachinona7) 22,5 mcg; Vitamina D3 37,5 mcg (1500UI); Zinc 10 mg; Mangan 2 mg.

Mod de administrare: pentru adulti 2 comprimate filmate pe zi. Se recomanda administrarea comprimatelor filmate dimineata si seara dupa masa, cu lichide din abundenta.

Recomandari:

  • Persoanelor cu alimentatie deficitara in calciu (de ex. consum scazut de lactate);
  • Adultilor tineri in vederea mentinerii sanatatii sistemului osos;
  • Necesar crescut de calciu: sarcina si alaptare, femeilor aflate in perioada de pre-menopauza si menopauza;
  • Pentru cei care lucreaza in pozitie sezuta sau cu posibilitati reduse de miscare;
  • Persoanelor care urmeaza frecvent cure de slabire (alimentatie deficitara);

Precautii: Pacientii cu afectiuni renale, hepatice si ale cailor biliare, precum si pacientii cu insuficienta cardiaca si pacientii care urmeaza un tratament cu anticoagulante de tip cumarinic trebuie sa se consulte cu medicul inainte de administrarea produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 de comprimate filmate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.11.2021