Calcivid, 60 comprimate, Beres

Medicamente fara reteta

In stoc
45,69 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7479076

Ce este CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate si pentru ce se utilizeaza

CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate este o combinatie intre calciu si vitamina D3.

In ce cazuri se recomanda administrarea produsului?
Este recomandat adultilor si varstnicilor pentru prevenirea si tratarea nivelului scazut de calciu si vitamina D3, substante indispensabile formarii oaselor si mentinerii metabolismului osos normal.
Se recomanda totodata si ca tratament suplimentar pentru pacientii suferind de osteoporoza, si pentru cei cu deficit de calciu si vitamina D3.

Cum sa utilizati CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate

Luati intotdeauna CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza uzuala pentru adulti si varstnici este de 1 comprimate filmate de 1-2 ori pe zi.

Se administreaza CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate la 60-90 de minute dupa mese cu un pahar de apa sau suc de fructe, fara a le sfarama. Daca este necesar comprimatele se pot diviza.

Este recomandat folosirea continua a medicamentului in starile sau afectiunile care necesita suplimentarea vitaminei D (osteoporoza). Se foloseste ca tratament complementar al osteoporozei, referitor la durata tratamentului adresati-va anual medicului dumneavoastra.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate
Administrarea unei cantitati mai mari decat cea necesara poate duce la supradozare de calciu si vitamina D. Simptomele supradozajului de calciu: anorexie, sete, greata, varsaturi, constipatie, dureri abdominale, slabiciune musculara, oboseala, tulburari mentale, urinare excesiva, dureri osoase, depunerea de calcar in rinichi, formare a calculilor renali si in cazuri grave, aritmii cardiace.
Ce este de facut? Intrerupeti utilizarea comprimatelor filmate de CalciviD 600 mg/400 UI si adresati-va medicului.

Daca uitati sa luati CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata, pentru ca astfel in loc sa recuperati doza pierduta va expuneti la riscul supradozajului. Continuati tratamentul in modul in care este prescris.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului sau asistentei medicale.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse ale CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate, in functie de frecventa aparitiei:
- Foarte frecvente (care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10)
- Frecvente: (care afecteaza mai mult de 1 pacient din 100 si mai putin de 1 pacient din 10).
- Mai putin frecvente: (care afecteaza mai mult de 1 pacient din 1000 si mai putin de 1 pacient din 100).
- Rare (care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10000 si mai putin de 1 pacient din 1000)
- Foarte rare: (care afecteaza mai putin de 1 pacient din 10000).
- Cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)

In cursul folosirii medicamentului pot aparea rar simptome gastrointestinale (flatulenta, constipatie, greata, dureri abdominale, diaree) precum si prurit, eruptii cutanate, urticarie.

Forma de prezentare: cutie cu 60 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.