Calciu Organic, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355222

Calciul organic, compus vital inca din primele zile de viata, este asimilat foarte rapid de catre corpul uman, restabilind functionarea normala a organismului in urma posibilelor carente.

Proprietati:

- Extras din algele calcaroase, calciul organic impiedica procesele de demineralizare si ajuta echilibrarea hormonala, asigurand starea de bine a organismului.

- Ajuta la buna coagulare a sangelui, impiedica procesele de demineralizare, sustine sanatatea oaselor, a dintilor si a sistemului muscular.

- Alga calcaroasa reprezinta un complex important de oligoelemente si minerale. In plus, componenta de magneziu si fosfor pe care o contine sustine metabolizarea eficienta a calciului.

- Complexul de calciu, siliciu, fosfor si magneziu organic asigura stralucirea si duritatea dintilor. La nivelul oaselor, sunt raspunzatoare de rezistenta si elasticitatea acestora. Calciul din sange echilibreaza nivelul de hormoni, stabilind normalitatea batailor inimii, transmisiei comenzilor catre muschi si coagularii sangelui.

Compozitie: Alge-marine (Lithothamnion sp.) standardizat cu min. 30% Calciu si 2% Magneziu - 600mg

Mod de administrare:

- Adulti: 4 capsule pe zi.

- Copii: 3 capsule pe zi.

Contraindicatii: Hipercalcemie.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021

Categorii de produse