Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimente alimentare

In stoc
24,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

7494522

 

Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu iti asigura necesarul zilnic de Calciu si Magneziu, doua minerale de importanta vitala de care corpul are nevoie pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice, dar si oligoelementele Zinc si Seleniu, atat de necesare in reglarea metabolismului.

Beneficii:

  • Calciul este o componenta principala a scheletului, conferindu-i acestuia rezistenta;
  • Vitamina D3 are functia de adjuvant in asimilarea calciului, prin actiunea de fixare in structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, ca urmare a expunerii constante a stratului epidermic la lumina solara. De multe ori insa, acest tip de expunere se dovedeste a fi insuficient in perioadele mai reci ale anului.
  • Magneziul reprezinta un macromineral esential care joaca un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul energetic normal si in functionarea normala a sistemelor nervos si muscular.
  • Seleniul este un oligomineral implicat in functionarea sistemului imunitar si care contribuie la functionarea normala a glandei tiroide. In plus, Seleniul contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
  • Actiunea Seleniului este intarita de prezenta Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala de ADN, dar si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.
  • Un comprimat contine: 400mg Calciu, 155mg Magneziu, 8,5mg Zinc, 0,7mg Mangan, 20μg Seleniu, 2μg Vitamina D3.

Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

Recomandari: Pentru aportul sporit garantat si gradul de asimilare ridicat, metoda recomandata de preventie a deficitului de calciu o reprezinta un supliment alimentar care sa contina o combinatie in proportii optime Calciu si Vitamina D3, precum Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana copiilor mici.

A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021