Bromflux 12mg, 25 comprimate, Bioeel

Medicamente fara reteta

Brand: BIOEEL
In stoc
7,15 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Bromflux 12mg, 25 comprimate, Bioeel

652366198

Fluidifiant al secretiilor bronsice in cursul afectiunilor bronho-pulmonare acute si cronice.

Mod de administrare:

Oral - Copii sub 2 ani: 1 mg de 3 ori pe zi. Copii 2-6 ani: 2-4 mg de 3 ori pe zi. Copii intre 6 si 14 ani, precum si pacientii care au greutatea sub 50 kg: 8 mg de 3 ori pe zi.

Adulti si tineri peste 14 ani: 8-16 mg de 3 ori pe zi. in caz de insuficienta renala sau IH doza trebuie redusa sau trebuie crescut intervalul dintre administrari.

Atentionari si precautii:

Preparatele cu dozaj mare nu sunt recomandate copiilor sub 14 ani sau pacientilor cu o greutate sub 50 kg. Nu se asociaza cu antitusive. Unele preparate contin alcool etilic; prudenta la bolnavii cu afectiuni hepatice, epilepsie sau leziuni cerebrale, alcoolici, soferi sau persoane cu activitati de precizie. prudenta in IR, afectiuni hepatice severe, copii sub 2 ani. Atentie in cazul asocierii cu medicamente iritante gastric. Nu se recomanda administrarii in timpul sarcinii si pe durata alaptarii.

Contraindicatii: hipersensibilitate, sarcina si alaptare, afectiuni bronsice cu acumulare masiva de secretii. Ulcer gastric acut.

Reactii adverse: tulburari gastrointestinale, reactii alergice, rar soc anafilactic.

Mod de prezentare: o cutie cu 25 de comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.04.2022