Bromelaina si Papaina, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
52,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355216

Bromelaina si Papaina sunt enzime digestive 100% naturale care asigura digestia proteinelor si sanatatea articulatiilor.

Proprietati:

- Produsul Bromelaina&Papaina contine enzime digestive 100% naturale dedicate pentru digestia corecta si completa a proteinelor din alimente: Bromelaina 1250 GDU/capsula extrasa din Ananas si Papaina 40.000 TU/capsula extrasa din Papaya.

- Bromelaina actioneaza eficient la nivel digestiv pentru a ajuta la digestia proteinelor din alimente, reduce balonarea, flatulenta si inflamatia la nivelul colonului. Papaina descompune proteinele din mancare in componente usor de digerat de organism, reduce balonarea si constipatia, fiind in mod special benefica persoanele cu deficit de suc gastric.

- Administrarea concomitenta a celor doua enzime, prin produsul Bromelaina&Papaina, actioneaza eficient pentru digestia corecta a proteinelor.

- Bromelaina si Papaina au capacitatea de a sustine si sanatatea articulatiilor. Bromelaina reduce inflamatia la nivelul articulatiilor, reduce retentia de fluide si stimuleaza productia de substante specializate care combat durerea. Papaina stimuleaza drenarea fluidelor si accelereaza vindecarea tesuturilor inflamate.

- Bromelaina si Papaina este un produs care se recomanda pentru digestie usoara, balonare, flatulenta, greata, deficit de suc gastric, constipatie, inflamtie a colonului. Pe parte articulara se recomanda pentru osteoartrite, tendinite, leziuni ale tesutului conjunctiv, bursita, vanataim dureri musculare dupa efort prelungit.

Compozitie: Bromelaina (activitate enzimatica 2500 GDU/g) extract din Ananas (Ananas sativus) - 500mg, Papaina (activitate enzimatica 800.000 TU/g) extrasa din Papaya (Carica papaya - 50mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.07.2021