Branturi Gel Activ Open Shoes pentru femei, 1 pereche, Scholl

Tehnico-Medicale

Brand: SCHOLL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

46,27 Lei

Descriere si prospect: Branturi Gel Activ Open Shoes pentru femei, 1 pereche, Scholl

7524906

Branturile Gel Activ Open Shoes se pot folosi pentru incaltaminte decupata, se potrivesc pentru sandale deschise si pantofi cu toc. Confort invizibil pentru incaltaminte decupata, conceput pentru a nu aluneca si nu inghesuie degetele.Branturile  contin gel transparent, foarte subtire, ce amortizeaza presiunea asupra boltii plantare.Branturile Gel Activ Open Shoes se pot folosi pentru incaltaminte decupata, se potrivesc pentru sandale deschise si pantofi cu toc. Confort invizibil pentru incaltaminte decupata, conceput pentru a nu aluneca si nu inghesuie degetele.Branturile  contin gel transparent, foarte subtire, ce amortizeaza presiunea asupra boltii plantare.

Caracteristici:

1. Amortizare: Uita de durerile de picioare si simte amortizarea la fiecare pas din zi. 
 2. Pentru orice tip de pantofi de dama: Ai posibilitatea sa porti ce pantofi vrei, fara dureri de picioare. Branturile GelActiv dispun de design diferit pentru toate tipurile de pantofi de dama.

3. Tehnologie anti-alunecare: Tehnologia anti-alunecare asigura pozitia ferma a piciorului in pantof, chiar daca este usor transpirat.

4. Tehnologia GelActiv de la Scholl: Descopera tehnologia unica GelActiv de la Scholl in gama completa de branturi, care asigura confortul pentru intreaga zi, pentru toate tipurile de pantofi. 

5. Incaltaminte deschisa: Confort ascuns pentru incaltamintea deschisa. Gelul transparent cu un design foarte subtire este ascuns discret atunci cand este purtat in incaltaminte deschisa. Avand un design foarte subtire, nu strang degetele si mentin amortizarea presiunii exercitate in zona din spatele degetelor. Designul anti-alunecare asigura mentinerea ferma a pozitiei piciorului si brantului.


Forma de prezentare: 1 pereche.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 19.12.2020