Afiseaza
Categorii
Pentru frumusetea ta

Produsele brandului Splat

Atunci cand pui mult suflet in ceea ce creezi, rezultatul este ceva cu adevarat nepretuit. Daca crezi ca nimic nu este imposibil, atunci cele mai indraznete vise prind viata, si realizezi ca viata este o calatorie plina de sens. Noi credem cu tarie ca fiecare are abilitatea de a schimba lumea in bine. 

Toata caldura sufleteasca pe care o punem in produsele SPLAT, te vor ajuta sa ai o zi luminoasa, mai buna si mai incarcata de bucurii. Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa fie sanatosi, frumosi si plini de succes. 

Yevgeniy Demin, Director General SPLAT

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa fie sanatosi, aratosi si plini de succes.

Realizam produse pentru ingrijire orala speciale, de neegalat si reusim sa facem asta respectand cateva principii importante.

Toate produsele si ideile Splat sunt menite sa te ajute sa fii sanatos, increzator, comunicativ si mereu voios. Iar in tot ceea ce facem vrem sa fim naturali.

Sa fim inovativi si creativi 

Ideile noastre sunt inspirate de visele noastre. Scopul nostru este sa dam viata acestor vise. Suntem bucurosi atunci cand prietenii, clientii si partenerii nostrii ne impartasesc ideile lor, ne vorbesc despre nevoiele lor si ne roaga sa cream ceva special pentru aceste nevoi. 

Cel mai important obiectiv al nostru este sa cream produse de neegalat. Produsele Splat sunt inovatii globale pentru ca suntem primii care implementeaza cele mai noi cercetari si descoperiri si oferim calitate ce depaseste asteptarile.

Sa fim persistenti pentru a ne atinge scopul 

Toate produsele Splat sunt create in loturi mici, din cele mai bune ingrediente. Calitatea materialelor, a ambalajelor si a produselor in sine este verificata printr-un proces minutios si continuu pentru a garanta eficienta produselor.

Sa lucram pentru a fi cei mai buni 

Succesul nu este o intamplare ci o trasatura de caracter. Un om “se obisnuieste” sa aibe succes de fiecare data cand seteaza standarde inalte intr-o activitate. Noi suntem obisnuiti sa lucram cu oameni de succes.

Sa dezvoltam, sa progresam si sa exploram 

Este imporatant sa facem ceva nou in fiecare zi, sa observam lucruri neobsinuite, chiar si acolo unde totul pare foarte obisnuit, sa invatam si sa ne dezvoltam abilitatile. De aceea sprijinim toti angajatii in acest drum pentru dezvoltare si ne straduim sa le aducem mai aprope de ei cunoastrea si experienta globala.

Sa fim optimisiti si sa credem in iubire 

Echipa noastra este o echipa de tineri profesionisti. Suntem uniti de optimismul nostru si de dorinta de a schimba lumea in bine. Credem in iubire, pretuim natraletea si ne propunem sa fim fericiti in fiecare zi.

Sa fim increzatori si sa ne bucuram de viata 

Sa ai o viata activa este o trasatura importanta pentru fiecare angajat Splat. De accea in echipa noastra toti au o sclipire in ochi, sunt sinceri si dornici sa ajute. Noi ne construim viitorul impreuna; suntem implicati intr-o afacere antrenanta si exigenta. Exista ceva mai frumos la care merita sa visam?