Afiseaza
Categorii
Pentru frumusetea ta

Produsele brandului Oxyance

Ai un stil de viata activ? Iti plac provocarile? Esti dornica de aventura?

Nici nu trebuie sa cauti prea departe, pentru ca traiesti in oras, iar cotidianul citadin e o aventura in sine. In fiecare zi trebuie sa faci fata prafului din aer, colorantilor si conservantilor din mancare, calcarului din apa, particulelor de carbon si cadmiu, radicalilor liberi. Nu le vezi, dar le simti pe pielea ta.

ORASUL LASA URME

De aceea am creat un scut tridimensional de protectie, ideal pentru expunerea in oras. Un ritual simplu, dar precis, care te ajuta sa faci fata cu succes factorilor agresivi.

Oxyance izoleaza epiderma de stresul ambiant si atenueaza efectele negative ale poluarii datorita unui complex activ revolutionar si a unei formule pe baza de apa termala din Alpi.

Oxyance imbina eficienta, rafinamentul si ambalajele sofisticate cu solutiile tehnice pentru texturi fine si catifelate. Complexul Oxy-City, ce sta la baza formulelor hipoalergenice, contine:

·         O pelicula de polizaharida, ce se depune pe suprafata fetei ca o masca protectoare; aceasta capteaza metalele grele si toxinele pentru a le impiedica sa atinga epiderma;

·         Vitamina E anti-imbatranire, ce combate radicalii liberi si intareste functia de bariera a pielii,

·         Iedera, care dreneaza si detoxifiaza pentru a oferi un ten stralucitor,

·         Melisa, ce calmeaza si catifeleaza.

·         Apa termala bogata in calciu si magneziu, ce calmeaza si favorizeaza comunicarea celulara.

Afla mai multe detalii: www.oxyance.ro