Afiseaza
Categorii
Mama si copilul
Pentru frumusetea ta
Pentru sanatatea ta - Preventie

Produsele brandului L’Occitane

L’OCCITANE capteaza magia din Provence in produse unice de ingrijire a fetei si a corpului, precum si in parfumuri create din cele mai pretioase si eficiente ingrediente traditionale. Inspirandu-se din modul de viata provensal, produsele L’OCCITANE sunt bogate in ingrediente naturale active, care te vor invalui in arome minunate.

Povestea a inceput in sudul Frantei, in anul 1976, atunci cand Olivier Baussan a infiintat compania L’OCCITANE, reprezentand un omagiu adus culorilor, aromelor si traditiilor din Provence.

Lavandă, Verbină, Ulei de Măsline, Ulei de Shea, Imortele, Ulei de Migdale, Ienupăr sau Trandafiri… sunt plante şi ingrediente care prin parfumul şi proprietăţile lor inspiră de aproape 30 de ani poveştile L’Occitane. Fiecare plantă îţi dezvăluie o istorie aparte şi te introduce într-un univers al simţurilor în care tu vei fi personajul principal. Majoritatea extractelor din plante ale produselor L’Occitane fac parte din culturi proprii, iar pentru a-şi păstra proprietăţile, plantele sunt cultivate şi recoltate manual în anumite perioade ale anului.

Produsele L’Occitane reînvie tradiţiile autentice îmbinând aromele din Provence şi din zona Mediteranei. Fie că vrei să ai mai multă grijă de corpul tău şi al familiei tale, fie că vrei să te relaxezi sau doar să împrospătezi atmosfera casei tale, L’Occitane a creat o gamă variată de produse în care, cu siguranţă, fiecare îşi va regăsi preferinţele.

Spiritul inovator se regăseşte în toate produsele şi acţiunile companiei. Astfel L’Occitane este prima companie care a creat game complete de produse din uleiuri esenţiale şi ingrediente 100% naturale descoperind proprietăţile untului de shea. A fost printre primele companii care a utilizat materiale reciclabile pentru ambalajele produselor sale şi a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală şi testarea pe animale.  De asemenea, L’Occitane a dorit ca toată lumea să se bucure în egală măsură de produsele sale şi a imprimat limbajul Braille pe ambalajele sale.

Intra in lumea L’OCCITANE si descopera un brand dedicat crearii unor produse naturale, autentice si irezistibile pentru ingrijirea pielii si a unor parfumuri care transmit acea stare de bine specifica sudului Frantei.

Afla mai multe detalii: www.loccitane.ro