Afiseaza
Categorii
Alimentatie sanatoasa
Mama si copilul
Pentru frumusetea ta
Pentru sanatatea ta - Preventie
Pentru sanatatea ta - Tratare

Produsele brandului Apivita

De-alungul celor 31 de ani de activitate, APIVITA a primit numeroase premii internationale pentru design, calitatea deosebita a ambalajelor, excelenta in afaceri si responsabilitate sociala. APIVITA se numara printre cele 13 branduri recunoscute la nivel international ca pionieri in domeniul cosmeticelor naturale.

COMPOZITIE NATURALA de la 85% la 100% 

Cosmeticele APIVITA au o compozitie de ingrediente naturale pana la 100%, combinand peste 5500 de extracte din plante specific grecesti cu produse apicole pure si uleiuri esentiale organice.  APIVITA ofera o gama larga de produse organice, certificate de organisme internationale. Produsele nu contin parabeni, propylene glycol, silicon, coloranti sau parfumuri artificiale, iar pentru ambalaje este folosita hartie reciclata.

PRODUSE EFICIENTE 

APIVITA imbunatateste formula produselor adaugand miere de albine, ingredient cu o eficacitate dovedita.  Un alt ingredient unic este propolisul. APIVITA este prima companie greceasca care a folosit pentru prima data propolisul in fabricarea unor produse cosmetice. Propolisul este un antiseptic natural miraculos si este elementul definitoriu pentru APIVITA.  Acesta sporeste eficacitatea produselor, datorita proprietatilor sale antiseptice si antioxidante. Selectia ingredientelor si extractelor din plante se face pe baza unor teste clinice. Pentru a garanta ca produsele actioneaza eficient asupra pielii si a corpului, expertii APIVITA au inlocuit apa cu infuzii organice de ceai verde, hammamelis, rozmarin si altele.

INGRIJIRE HOLISTICA PENTRU TRUP, MINTE SI SPIRIT 

APIVITA foloseste uleiuri esentiale pur organice pentru a crea produse cu actiune benefica, terapeutica asupra trupului, mintii si spiritului, inspirata din abordarea holistica a lui Hippocrate. Acestea sunt usor absorbite in piele si actioneaza eficient, calmeaza simturile, confera o stare de bine si de revitalizare.