Afiseaza
Categorii
Pentru frumusetea ta

Produsele brandului L’Erbolario

Suntem mandri si totodata incantati sa-ti putem prezenta produsele laboratorului nostru de plante cu acelasi entuziasm cu care unul dintre stramosii nostri de la tara ti-ar fi oferit cele mai minunate fructe din gradina sa. 

Dintotdeauna am avut o relatie buna cu pamantul, drept dovada, chiar si in ziua de azi, materiile noastre prime sunt uleiuri vegetale proaspat extrase, ape de flori si ierburi distilate picatura cu picatura, sucuri de plante extrase cu o rabdare de mestesugar, esente primite in dar de la generoasa Mama Natura.

Acestea ajung la L’Erbolario din cele patru colturi ale lumii, cu parfumul lor ce ne imbie, ne invadeaza incaperile de lucru, ba chiar si strazile alaturate. Iar apoi, noi le punem cu drag in flacoane, cutii si borcanase, pentru toti cei care, precum noi, cred in infinitele proprietati ale lucrurilor simple si stiu ca daca frumusetea innascuta este un dar al sortii sau mai degraba un mister al geneticii, frumusetea va fi dobandita datorita unui inteligent uz al naturii reprezentat de arta de a cultiva cu grija, rabdare, eruditie si incredere.

In zilele noastre este greu sa practici arta esteticii naturale cu masti din fructe proaspat pasate sau cu preparate din ierburi culese de mana ta. Ba ar fi chiar gresit sa pierdem din vedere faptul ca rafinatele tehnici de extractie moderna sunt excelenti aliati ce ne ofera derivati vegetali foarte puri, din ce in ce mai eficienti: extensina, acizii dulci. Drept urmare, credem ca multi ne vor impartasi opinia atunci cand sustinem alianta dintre pretioasa intelepciune a trecutului si incontestabilele descoperiri ale prezentului, dintre fitoterapia clasica si stiinta cosmetica moderna. 

Datorita unor traditii locale si de familie, am fost dintotdeauna indragostiti de virtutile infinite ale plantelor, implicandu-ne in cercetarea potentialelor inca neexplorate ale acestora. Chiar si asa, nu respingem pretiosul sprijin al stiintei si tehnologiei moderne.

Toate produsele noastre fitocosmetice se nasc din pasiunea pentru plante, verificata in cadrul unei activitati de productie care deja se mandreste cu nu mai putin de 30 de ani de experienta si – trebuie mentionat – tot atatia ani de succese. De multe ori produsele sunt testate, criticate si imbunatatite de clientii magazinului nostru din Lodi, deschis chiar mai inainte de-a fi existat laboratorul nostru de productie. Contactul direct cu clientul este un ajutor incontestabil pentru a imbunatati calitatea produselor.

Laboratorul nostru de Cercetare si Dezvoltare al carui nivel ridicat de profesionalism in ceea ce priveste compozitia cosmeticelor si ale carui metode riguroase de cercetare au fost acreditate de catre Ministerul Universitatii si Cercetarii (MURST), vegheaza apoi asupra calitatii produselor cosmetice nascute sub marca L’Erbolario, concepute respectand cele mai severe norme igienice, prin folosirea unor utilaje de inalta tehnologie ecologica si cu consum energetic scazut. Pentru verificarea tolerantei, acestea sunt supuse in final unei atente experimentari clinice in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase universitati italiene si anume Universitatea din Pavia, desigur, fara sa se fi recurs vreodata la experimente pe animale.

Afla mai multe detalii:

www.lerbolario.ro