Afiseaza
Categorii
Pentru frumusetea ta

Produsele brandului -417

Povestea -417

Creatia ingrijirii tenului legendare,  nascuta din pasiunea fondatorului pentru arta, utilizand cele mai fine elemente ale mamei naturi, Marea Moarta, Sea, iti trezeste simturile cu o experienta de frumusete exclusiva.

Povestea -417, o consideram o opera de arta plina de emotii. Exact ca atunci cand vezi o pictura sau o sculptura pentru prima data, aspiram sa va aducem o experienta unica de senzatii deosebite. Incepem de la sursa, mama natura, aducandu-va cea mai cuprinzatoare energie care vine de la cea mai joasa altitudine de pe pamant, Marea Moarta, folosind cele mai naturale elemente de tratament, ingrijire si dragoste pura. Namol pretios, cristale de minerale si uleiuri esentiale aromatice sunt atent selectionate si formulate cu cel mai legendar ingredient al naturii, pentru a va impacheta corpul si mintea cu senzatii neobisnuite.

Filozofia

Moty Fridman, Founder & CEO 

Despre pasiunea sa pentru Frumusete & Arta."Ca si sculptor, am studiat fete toata viata mea. Aceasta disciplina mi-a aratat puternica relatie dintre a te simti frumos si fericire. Cand o persoana se simte frumoasa, lumea este un loc vesel. Colectia -417 contine ingrediente antice care va vor oferi o viata lunga de frumusete si fericire. Este Misiunea mea, Pasiunea mea, sa va ofer ceea ce e cel mai bun. Va multumesc pentru ca sunteti clientele noastre!”