Afiseaza
Categorii
Diverse
Mama si copilul
Pentru frumusetea ta
Pentru sanatatea ta - Preventie
Pentru sanatatea ta - Tratare

Produsele brandului Trussa

Sunt atat de multe momente de explorat, savurat, trait si retrait la orice varsta, in orice anotimp, cu orice ocazie, incat nu ai timp de mici incidente neplacute.

Trussa Care for all iti creste siguranta in fata neprevazutului, cu produse de prim ajutor, aparatura medicala, contraceptie si planning familial, incontinenta urinara  si ingrijire personala. Astfel, esti mereu pregatit sa te bucuri de viata si sa-i bucuri pe cei dragi la randul lor.

Trussa Care for all te ajuta sa pregatesti Exploratorii pentru mici incidente, sa cresti confortul Seniorilor, sa linistesti Viitoarele mamici si sa ai ce iti trebuie pentru Ingrijirea copiilor. Sigur si la indemana, pentru toata familia.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri produse sigure si de calitate, care sa ofere un real ajutor la nevoie. Pentru ca neprevazutul poate strica armonia oricand, vrem ca oamenii de toate varstele sa fie pregatiti sa aiba in casa Trussa Care for all. Trussa pentru toti, de la Sensiblu. Avem grija sa te bucuri de o viata plina.

Afla mai multe detalii: https://trussa.ro/