Bonilash

Categorie Arhiva campanii

Bonilash pentru gene

Acest ser pentru gene, este un produs nou pe piata din Romania, insa foarte multa lume il foloseste in strainatate, datorita efectelor spectaculoase pe care produsul le are.

Bonilash a intrat in forta pe piata din romania, astfel ca serul pentru gene a fost trimis spre mai multi proprietari de bloguri, dar si spre vedete de televiziune care au promovat intens produsul.

Ei bine, cu siguranta vedetele care au promovat acest produs l-au si testat inainte, si au fost foarte multumite de rezultatele oferite de catre Bonilash, pentru ca in caz contrar, cu siguranta nu ar mai fi dus o campanie de promovare a produsului.

In ceea ce priveste modul de aplicare Bonilash, acesta se aplica precum un rimel, pentru ca are o pensula si se poate intinde la baza genelor, usor. Dupa cum am spus si putin mai sus, este indicat sa fie evitat contactul cu ochii, datorita faptului ca serul detine o consistenta care nu ii da voie sa se prelinga.

In ceea ce priveste efectele Bonilash, trebuie mentionat faptul ca pentru ca acestea sa fie spectaculoase, trebuie urmat un tratament de 12 saptamani cu acest ser pentru gene, iar abia de prin saptamanile 6 si 7, se vor putea observa primele schimbari.

Nu se specifica exact cat de mult vor creste genele in urma acestui tratament, astfel ca aceasta crestere a lor, poate sa difere de la caz la caz, in functie de fiecare persoana. Sunt persoane care folosesc un tub Bonilash, timp de 12 saptamani, sau sunt persoane care au nevoie de mai mult de un tub Bonilash pentru a urma un astfel de tratament.

Pana la urma, fiecare femeie decide cat de multa nevoie are de acest ser, si cat de mult isi doreste sa aiba genele de lungi, asa ca poti sa folosesti si doar un singur tub de ser, dar poti si sa folosesti chiar doua tuburi, iar astfel, cu siguranta si rezultatele vor fi mai vizibile.

Ei bine, dupa cum se poate observa, poti sa apelezi si la un astfel de tratament in momentul in care iti doresti sa ai genele lungi si frumoase, fara a mai avea nevoie de gene false, pe care atunci cand le vei indeparta, fara sa iti doresti asta, vei smulge si din genele tale naturale.

Bonilash ser pentru gene este un produs revolutionar,  care ajuta la cresterea genelor!

Conform studiilor efectuate, rezultatele obtinute atesta siguranta si performantele serului pentru gene.

Bonilash este un ser pentru gene care ajuta la:

- Stimularea cresterii si alungirii firului,

- Indesirea si ingrosarea firului;

- Prevenirea caderii excesive a firelor;

- Hranirea, hidratarea si regenerarea fibrei firului.

Serul are la baza o substanta pentru cresterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale ale genelor.

Bonilash pentru sprancene

Cum functioneaza 

Sprancenele sunt o caracteristica majora a aspectului nostru, ele pot schimba drastic trasaturile fetei si emotiile pe care dorim sa le transmitem. Diverse metode de estetica, de produse cosmetice au fost dezvoltate pentru a modifica, imbunatati aspectul sprancenelor, fie ca scopul este de a adauga sau a elimina parul, schimba culoarea sau forma sprancenelor. 

Serul pentru sprancene Bonilash are la baza o substanta pentru cresterea si indesirea sprancenelor, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a sprancenelor.

REZULTATUL: SPRANCENELE DESE SI DEFINITE LA CARE AI VISAT!

Cum se aplica?

Bonilash este un ser eficient pentru stimularea cresterii sprancenelor, utilizarea lui este usoara si confortabila. Studiile au dovedit acest lucru, iar tu vei observa de la prima aplicare.

Serul se utilizeaza seara dupa demachiere, pe pielea curata si uscata, folosind aplicatorul.

Se aplica dinspre interiroul catre exteriorul sprancenelor sau pe zonele care necesita ingrijire.

 

REZULTATELE OBTINUTE DUPA FOLOSIREA REGULATA A PRODUSULUI TIMP DE 12 SAPTAMANI*

Stimuleaza cresterea si indesirea sprancenelor

Intensifica culoarea naturala a sprancenelor

Previne caderea excesiva a sprancenelor

Hraneste, hidrateaza si regenereaza sprancenele

* conform studiului clinic