SteaBlock

Categorie Arhiva campanii

SteaBlock in tratamentul steatozei hepatice

Steatoza hepatica sau ficatul gras este cea mai comuna afectiune a ficatului care se instaleaza in egala masura atat la femei cat si la barbati. Frecventa steatozei hepatice in populatia generala variaza de la 10 la 24%, ajungand pana la 75% la persoanele obeze. 

Steatoza hepatica presupune acumularea de grasimi la nivelul ficatului, impiedicandu-i acestuia functionarea normala. Printre factorii care duc la declansarea steatozei hepatice se numara alimentatia necorespunzatoare, sedentarismul, excesul de alcool, supraponderabilitatea dar si anumite medicamente. Aceasta este mai degraba o afectiune “tacuta”, prin excelenta inflamatorie, de aceea analizele anuale de rutina sunt foarte importante in preventia dar si in diagnosticarea timpurie a steatozei hepatice. 

Este foarte important de retinut faptul ca steatoza hepatica este o afectiune reversibila prin eliminarea cauzelor care au determinat aparitia acesteia. De regula, persoanelor diagnosticate cu steatoza hepatica li se recomanda regim alimentar, un stil de viata sanatos in care miscarea fizica trebuie sa alterneze cu odihna, dar si tratamente cu hepatoprotectoare, care imbunatatesc functia hepatica. 

SteaBlock este un hepatoprotector creat cu compozitie unica - silimarina, acid alfa-lipoic si seleniu - si se bazeaza pe terapia tripla antioxidanta (TTA), o noua abordare pentru pacientii cu boli hepatice cronice. 

Silimarina - Asigura o protectie ficatului, avand efecte antioxidante si de detoxifiere. Participa la reconstructia celulei hepatice in hepatitele virale si in ciroza hepatica. Este cel mai utilizat ingredient in protectia hepatica

Acidul alfa-lipoic (ALA) - Este antioxidant metabolic, cu rol in protectia hepatica in afectiuni precum ciroza, hepatitele B si C sau steatoza hepatica.

Seleniul organic - Seleniul exercita un important efect hepatoprotector. Asimilarea seleniului organic in organismul uman este de peste 90%, de doua ori mai mare comparativ cu seleniul anorganic. 

Beneficii SteaBlock

Datorita ingredientelor sale, SteaBlock ajuta la:

- regenerarea celulelor hepatice,

- eliminarea grasimilor de pe ficat si 

- detoxifierea hepatica in afectiuni precum steatoza hepatica. 

De asemenea, SteaBlock are capacitatea de a regla nivelul colesterolului dar si cel al trigliceridelor si al glicemiei. 

Eficienta SteaBlock este demonstrata intr-un studiu medical 

Hyllan Pharma are in desfasurare un studiu medical, cu o durata estimata de 22 de luni, ce a debutat in luna aprilie 2018. Studiul isi propune sa demonstreze reducerea reducerea afectarii hepatice administrand produsul SteaBlock prin:

- Reducerea varorilor transaminazelor

- Reducerea gradului de steatoza hepatica

- Reducerea valorilor trigliceridelor

- Imbunatatirea parametrilor lipidici (reducerea valorilor Colesterolului total, LDL si cresterea valorilor HDL)

Raportul preliminar al studiului, ce cuprinde rezultatele obtinute de 200 de pacienti urmarit de 13 medici specialisti in gastro-enterologie demonstreaza deja ca SteaBlock  imbunatateste evolutia persoanelor cu afectiuni hepatice cronice.  De persoane 

➡️ Raportul preliminar cuprinde 200 de persoane urmarite in studiu de 13 medici specialisti in gastro-enterologie, medicina interna si medicina de familie, care au administrat zilnic, timp de 6 luni, 4 capsule de SteaBlock.

➡️ In cazul persoanelor incluse in studiu, valorile TGP au avut o scadere cu 36.8% in cele 6 luni de administrare SteaBlock.

Pentru a obtine rezultatele dorite, administrarea SteaBlock ar trebui efectuata pe o perioada de minim 3 luni, de 2 ori pe an (sau conform recomandarii medicului specialist). Ca si mod de administrare, se recomanda cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, dupa mesele principale.