Refflor Choco

Categorie Arhiva campanii

Refflor Choco – probiotice incorporate in ciocolata delicioasa

Cel mai probabil, ati aflat deja ca tractul intestinal al fiecaruia dintre noi este populat de un numar imens de microorganisme, de mai multe tipuri: bacterii, drojdii, virusi, microbi, fungi si alti agenti patogeni. Au ajuns sa ne populeze inca din clipa nasterii si s-au multiplicat apoi, atat numeric, cat si ca numar de specii, in fiecare zi din viata noastra.

Aceste microorganisme sunt impartite in doua categorii. Cele benefice organismului sunt considerate „pozitive” si sunt numite probiotice, un termen acceptat pe scara mondiala. Microorganismele care pot dauna organismului sunt adesea numite „negative”. Expertii in digestie considera ca flora este echilibrata atat timp cat ponderea microorganismelor daunatoare nu depaseste 15%. Problemele apar cand echilibrul este perturbat in favoarea agentilor patogeni.

Echilibrul florei bacteriene intestinale este foarte sensibil. Trebuie tinut cont ca flora intestinala este distrusa si de factori nocivi cum ar fi: fumatul, consumul frecvent de bauturi alcoolice sau condimenterea excesiva a alimentelor. Mai mult: flora intestinala are nevoie de sase luni pentru a se reface dupa un tratament de o saptamana cu antibiotice. 

Refflor Choco poate corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale, aparand organismul de expunerea zilnica la virusi si bacterii, intarind astfel si imunitatea.

Datorita formei de prezentare absolut inedite, Refflor Choco poate deveni cu usurinta probioticul preferat al oricarui consumator: bacteriile sunt incorporate in ciocolata delicioasa!

Produsul foloseste o cantitate mare (5 miliarde UFC) dintr-o tulpina patentata, Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™, sustinuta de numeroase studii stiintifice efectuate chiar pe aceasta subspecie, care i-au demonstrat eficienta in refacerea florei intestinale in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice. 

In plus, contine vitamina D3, care contribuie, ca si probioticul, la sustinerea sistemului imunitar.

Refflor Choco este singurul produs probiotic sub forma de ciocolata, ce poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de 1 an. Acesta contribuie la mentinerea starii de sanatate a tubului digestiv si amelioreaza disconfortul abdominal in situatii precum balonare, dureri abdominale, diaree, constipatie.

Avantaje Refflor Choco:

Este unicul produs din Romania in care probioticele sunt incorporate intr-o ciocolata delicioasa. 

Reface eficient flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, datorita continutului sau in Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™, tulpina probiotica sustinuta de numeroase studii clinice efectuate chiar pe aceasta subspecie.

Este un excelent sustinator al sistemului imunitar, contribuind la cresterea rezistentei organismului fata de imbolnaviri, datorita asocierii probioticelor cu vitamina D3.

Indicatii:

Copii peste 1 an si adulti:

Pentru echilibrarea florei intestinale in timpul si dupa tratamentl cu antibiotic

In balonare, diaree, constipatie

Pentru sustinerea imunitatii datorita probioticelor si vitaminei D din compozitie

Este recomandat a se consuma cate o tableta de Refflor Choco pe zi, incepand cu varsta de 1 an (sau de la varsta la care ciocolata este introdusa in alimentatia copilului). Continutul de zahar al unei tablete: cca. 2 g.