Splat - Zambetul tau devine mai alb!

Categorie Arhiva campanii

SEA MINERALS - PENTRU CEI CARE IUBESC MAREA!

INTARESTE SMALTUL SI E PERFECTA PENTRU ALBIREA DINTILOR ACASA

Cercetarile ne-au aratat ca dincolo de un lucru absolut minunat de privit, marea e si o solutie foarte eficienta pentru sanatatea dintilor. Inspirati de valuri am obtinut SEA MINERALS, un gel marin care pastreaza culoarea turcoaz a marii si foloseste mineralele marine pentru refacerea tesutului dentar dur. Sanatatea gingiilor cade in grija extractelor naturale de alge, spirulina si iarba de mare care intensifica procesul metabolic, ajuta gura sa se curete singura prin procese naturale si permite albirea dintilor comod, de acasa. 

INGREDIENTE ACTIVE

Minerale marine, extract de spirulina, extract de iarba de mare, hidroxiapatita, Polydon, monofluorofosfat de sodiu. 

DESPRE SPLAT

SPLAT este o afacere de familie care a pornit de la o simpla idee si a ajuns in timp un nume recunoscut international. Suntem prezenti in peste 28 de tari, propulsati de indrazneala si determinarea unei echipe de 700 de oameni care si-au propus sa schimbe lumea zambet cu zambet. Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune ingrediente provenite de la furnizori recunoscuti in domeniu. Producem pastele de dinti in regiunea Valdai, intr-o fabrica dotata cu cele mai moderne echipamente sau in facilitatile partenerilor nostri din Europa si Japonia respectand de fiecare data rigori extrem de dure de mediu si sanatate.

DE CE SUNTEM DIFERITI?

 Dedicam mii de ore cercetarilor problemelor orale si colaboram cu cei mai buni specialisti pentru a dezvolta sortimente de pasta de dinti cu eficienta mare; 

 De la calciul derivat din coaja de ou la hidroxiapatita – ingredientul principal al smaltului dentar – obtinem toate ingredientele in mod natural. 

 Produsele noastre pot fi folosite zilnic fara a dauna sanatatii pentru ca nu contin substante precum tricolsan sau clorhexidina. 

 Ne punem sufletul in fiecare tub de pasta de dinti produsa si incercam sa oferim clientilor nostri motive pentru a fi mai veseli, mai sanatosi si mai de succes.